Ik ga je helpen bij het bereiken een duurzame verandering van jouw leefstijl. Ik zorg dat je aan de slag gaat en dat je doorzet. Ik motiveer je, inspireer je en geef je adviezen. Ik ben tussen de coachingsgesprekken ook bereikbaar voor hulp, maar meestal is dat niet nodig. Je kunt het meeste zelf.

Het veranderen van een bepaalde leefstijl en het bereiken van het eindresultaat heeft tijd nodig. Soms duurt dat wel maanden. Het heeft immers ook lang geduurd om de ongewenste patronen en gewoontes aan te leren. De coaching hoeft echter niet zo lang te duren. Het belangrijkste is dat jij zelf aan de slag kunt gaan met mijn adviezen en dat we tussentijds contact houden over de vorderingen. Meestal zijn er in korte tijd al veel successen te noteren.

We maken telkens kleine stappen en doen de dingen één voor één. Op die manier is het veranderproces makkelijk vol te houden.

We gaan werken aan de volgende resultaten:

  • meer controle over jouw eigen gedrag;
  • verleidingen die je eerder niet kon weerstaan, kun je nu onder controle houden;
  • meer zelfvertrouwen, doordat je stap voor stap merkt dat je succes hebt. Dat is elke keer weer een fijn gevoel. Het zelfvertrouwen groeit en elke volgende stap wordt makkelijker;
  • je bent trots op de beslissing die je hebt genomen.